BEDRIJFSLEIDER

Ben jij een mensgerichte leidinggevende, maar ook duidelijk in wat jij van jouw team verwacht? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk vacatures
Als Bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de omzetdoelstellingen, de waarborging van de kwaliteit van de dienstverlening en producten en het aansturen en coachen van het winkelteam. Naast het opstellen en bewaken van het commerciële jaarplan, het uitvoeren van marketingcampagnes en het samenstellen van de collectie, verricht je zelf ook alle voorkomende werkzaamheden in de optiek, zoals het uitvoeren van oogmetingen, het aanpassen van lenzen en het adviseren van klanten. Je werkt nauw samen met het gehele winkelteam om te zorgen voor een uitstekende service en een strakke en sfeervolle winkeluitstraling. Het betreft een verantwoordelijke functie met veel ruimte voor eigen invulling. Je bent het gezicht van de winkel, maar ook een voorbeeld voor je team. Als leidinggevende creëer je een goede sfeer op de winkelvloer en ben je in staat het team te motiveren tot goede prestaties.

Functie-eisen:

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie in een relevante branche
  • Je wordt gedreven door het behalen van bovengemiddelde prestaties en het aansturen en ontwikkelen van medewerkers
  • Je bent zelfstandig, ondernemend, organisatorisch sterk, ambitieus, initiatiefrijk, commercieel vaardig en resultaatgericht
  • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en beschikt over een hoge dosis optimisme en doorzettingsvermogen