Welkom collega’s!

Deze pagina staat helemaal in het teken van onze nieuwe referral campagne. Hier vind je alle informatie over wat de campagne inhoudt, tips en tricks en meer. Ook heb je de mogelijkheid om je ‘friend’ via deze pagina aan te dragen door middel van het inschrijfformulier. 

Een netwerk hebben loont!

Wie weet het beste wie bij onze Eye Wish cultuur past? Jij natuurlijk! 

Als échte Eye Wisher kan jij vertellen waarom het zo leuk is om bij Eye Wish te werken en je persoonlijke ervaringen te delen. En wie weet werk jij binnenkort samen met je ‘friend’! 

Doe mee met de referral campagne!

Wist je dat je best een groot eigen netwerk hebt? De buren, die ene nicht of neef van je tante, (oud) studiegenoten, kennissen, vrienden, oud-collega's en zelfs je sportmaatje. Al deze mensen behoren tot jouw netwerk. Misschien zit daartussen wel iemand die perfect past bij de Eye Wish cultuur, of zit er iemand tussen die een studie wil gaan volgen in de optiek, maar nog niet het juiste bedrijf heeft gevonden.

Dus houd je oren en ogen open en wie weet help jij jouw ‘friend’ aan een droombaan! Leuk voor ons, maar een geweldige kans voor jou. Als je ‘friend’ onze nieuwe collega wordt en de proeftijd succesvol doorloopt dan ontvang je een referral bonus op je bankrekening. Deze bedragen variëren van €500,- tot wel €1500,- bruto!

Maar dat is nog niet alles….

‘‘The Wheel of Happiness’’

Wanneer jij drie nieuwe collega’s hebt aangedragen, komen wij langs bij jou in de winkel of op kantoor met "The wheel of happiness"! 

"The wheel of happiness" is een rad waar mooie cadeaus op staan tot €500,- per stuk, zoals een luchtballonvaart of een kookcursus!

Je mag twee keer aan het rad draaien, waardoor jij dubbel zoveel kans hebt om het cadeau te winnen waar jij gelukkig van wordt!

Het wordt nog leuker...

‘’Luxe rad’’

Wanneer jij vijf nieuwe collega’s in totaal hebt aangedragen komen wij weer langs bij jou in de winkel of op kantoor maar nu met het "Luxe rad"!

Hier staan cadeaus op tot €2600,- zoals een weekend Ibiza of een half jaar lang gratis boodschappen!

Uiteraard willen wij zo vaak mogelijk bij jullie in de winkel of op kantoor langskomen, dus vergeet niet: een netwerk hebben loont! 

Heel veel succes! 

Wil je meer weten over de referral campagne? Bekijk het stappenplan, meer informatie en de linkjes hieronder:

Het referral stappenplan

  • Stap 1: Neem contact op met je netwerk via een appje, een belletje of op een andere leuke manier wat je zelf fijn vindt. Vertel over je werk, wat je doet, hoe de cultuur binnen het bedrijf is en waarom jij denkt dat je ‘friend’ bij Eye Wish past. Is je ‘friend’ geïnteresseerd in werken bij Eye Wish? Vraag dan of het goed is dat je hem/haar voordraagt en dat ze worden gebeld door onze recruitmentafdeling.
  • Stap 2: Deel vervolgens de contactgegevens via het formulier hieronder.
  • Stap 3: De gegevens worden beoordeeld en de recruitmentafdeling neemt contact op.
  • Stap 4: Word jouw ‘friend’ aangenomen en start hij of zij binnenkort als nieuwe collega? Je ontvangt dan (een gedeelte van) de referral bonus op je bankrekening, wanneer de proeftijd succesvol doorlopen is. Deze bedragen variëren van €500 tot €1500 bruto (afhankelijk van de functie)!
  • Stap 5: Wanneer jij drie nieuwe collega’s hebt aangedragen, komen wij langs bij jou in de winkel of op kantoor met ‘The wheel of happiness’! Hierop staan allemaal mooie cadeaus tot wel €500,-, zoals een bioscoopabonnement of een verzorgde BBQ!
  • Stap 6: Wanneer jij vijf nieuwe collega’s in totaal hebt aangedragen komen wij weer langs bij jou in de winkel of op kantoor maar nu met het ‘Luxe rad’. Hierop staan cadeaus tot €2600, zoals een weekend Disneyland Parijs of een helikoptervlucht!

Next steps? Repeat the process! 

'Alles wat aandacht krijgt groeit'

Ben jij klaar om iemand voor te dragen om ook bij Eye Wish te komen werken?

Vul in het onderstaande formulier je eigen naam en e-mail in en in het veld ‘bericht’ de naam, e-mail, telefoonnummer, woonplaats en functie van je ‘friend’.

Vragen? Stuur een e-mail met je vraag naar [email protected]

Refer a friend!