Over Eye Wish Opticiens

Eye Wish heeft gewonnen! Met trots kunnen wij zeggen dat wij in 2021-2022 zijn uitgeroepen tot de Beste Winkelketen van Nederland in de categorie optiek en de overall prijs Retailer of the Year Netherlands in de wacht hebben gesleept. Daar wil jij toch ook werken?

Met ruim 180 winkels in Nederland zijn we altijd dichtbij. Hier doen onze opticiens uitgebreide oogmetingen om jou en je ogen van scherp zicht te voorzien. We hebben een uitgebreid assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Zo zorgen we met bijna duizend professionals dat je optimaal zicht hebt en er stralend uitziet.

Onze specialisten zorgen ervoor dat je van veraf én dichtbij altijd scherp kunt zien. Maar we willen dat je ook jezelf laat zien zoals je bent of zoals je jezelf het liefste ziet. Met óf zonder bril. Geen mens is gelijk, geen gezicht is gelijk en geen oog is gelijk. Daarom geven we bij Eye Wish onze klanten alle persoonlijke aandacht en goed zicht: Met de Eye Wish Totaalscan - onze uitgebreide oogmeting - en eerlijk en deskundig advies over brillen en lenzen van onze gekwalificeerde opticiens en contactlensspecialisten. Wij zijn dé opticien voor iedereen die beter wil zien én zichzelf wil laten zien. Want wij geloven dat iedereen er met een bril stralend uit kan zien.

De geschiedenis van Eye Wish Opticiens

Eye Wish Opticiens is al meer dan 85 jaar toonaangevend als opticien in Nederland, ontstaan uit zelfstandige kwaliteitsopticiens. In 1934 opende Roel Groeneveld zijn opticien in het centrum van Dordrecht. Vanuit deze winkel bouwde hij zijn bedrijf uit tot een keten van zelfstandige opticiens in verschillende delen van het land. In 2001 heeft investeringsmaatschappij HAL alle winkels van de familie Groeneveld overgenomen en gebundeld met de kennis en ervaring van hun andere optiekbedrijven in Europa. Daarbij zijn ook de opticiens van Het Huis samengebracht en is in 2012 de naam veranderd in Eye Wish Opticiens.
Geschiedenis van Eye Wish Opticiens

Blijf op de hoogte van interessante vacatures