De beste opticien zit om de hoek, daar zit jij toch ook? We hoeven hier geen brillendoekjes om te winden, Eye Wish is de optiek die het nét even anders doet. “Bij Eye Wish staat de mens staat centraal in al onze winkels.” En die aandacht, wordt gegeven door jou. De lokale held, ook wel bekend als de franchise ondernemer van Eye Wish.
Onderdeel uitmaken van een internationaal opererende optiekketen

Je bent onderdeel van een internationaal opererende optiekketen

Eigen ondernemerschap combineren met vakmanschap

Je ondernemerschap uitbouwen onder de paraplu van Eye Wish Opticiens

Je bent ambitieus en gemotiveerd

Je bent goed in je vak, ambitieus en gemotiveerd

Wat wij graag zien in onze franchisenemers

Persoonlijk

Klanten zien jouw gezicht wanneer ze je winkel binnenkomen voor een goed advies en de beste kijkoplossing. Als ondernemer sta je aan het roer van je eigen bedrijf onder de Eye Wish paraplu.

Samen

De samenwerking met Eye Wish betekent meer dan enkel aandacht hebben voor de klant. Wij geven jou de ruimte om jouw visie voor jouw Eye Wish filiaal toe te passen. Zoals jij je klanten kent in de winkel, kennen wij jou en je persoonlijke situatie zoals je partner en gezin. De persoonlijke band tussen franchisegever en franchisenemer gaat verder dan alleen de winkel.

Betrouwbaar

Eye Wish is eerlijk en loyaal naar haar klanten. Hier hechten we veel waarde aan. Het is daarom belangrijk dat onze franchise ondernemers dit net zo belangrijk vinden als ons. Op jouw eigen manier bouw je aan je eigen betrouwbare merk binnen de formule. 

Fris

Net een tikkie anders. We zoeken lokale helden met lef, die naast de gewone service net dat beetje extra durven te bieden. Het gaat bij ons om overtreffen van verwachtingen. 


Is je interesse gewekt?


Interesse in het ondernemerschap binnen Eye Wish?  

Klik alvast op onderstaande link voor enkele beschikbare winkels.

En neem contact op met onze adviseurs, ze staan je graag te woord!

Aad Jansen 06 53 6237 92 [email protected]
Jordan Maas  06 21 80 51 85 [email protected]
Wil jij ook ondernemen bij Eye Wish?
Jeroen, Franchisenemer

“Het geeft een heel vertrouwt gevoel om als zelfstandig ondernemer onder de vleugels van Eye Wish te kunnen opereren.

Als franchisenemer ben je eigenaar van één of meerdere van onze winkels met een eigen verzorgingsgebied. Je volgt de formule en krijg je veel vrijheden en verantwoordelijkheden.

Je geeft leiding aan je team van medewerkers in uiteenlopende functies en zorgt dat zij boven zichzelf uitstijgen. Je signaleert kansen in je markt en speelt hierop in.

Voor jezelf beginnen is best lastig, een bekende naam op je gevel geeft dan vertrouwen."

Jeroen,

Franchisenemer

Blijf op de hoogte van interessante vacatures