EYE WISH OPTICIENS ALS WERKGEVER

Wij zijn trots op onze meer dan 75 jaar optiekervaring en op onze professionele en enthousiaste medewerkers.
Bekijk vacatures

Eye Wish Opticiens heeft ruim 240 optiekzaken in heel Nederland. Met bijna 1000 medewerkers zorgen wij iedere dag voor een goede sfeer, dienstverlening en de nieuwste trends in de winkel. Bij Eye Wish Opticiens vinden wij dat iedereen er goed uit kan zien met een bril. Onze deskundige medewerkers leven zich in en zien wat het beste bij de klant past. Zo kijken zij bijvoorbeeld niet alleen of een montuur goed staat, maar ook of deze past bij de levensstijl van de klant. Onze professionals weten daarnaast alles van de laatste trends en besteden veel persoonlijke aandacht aan de klant.

Als werkgever stimuleren wij onze medewerkers om het beste uit zich zelf te halen, onder andere door het aanbieden van opleidingen (zowel commercieel, vaktechnisch als management) en het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden. Zo kun je bij Eye Wish Opticiens in relatief korte tijd doorgroeien tot vakbekwaam opticien of contactlensspecialist, maar ook tot bedrijfsleider als je leidinggevende ambities hebt.

GrandVision Benelux

EyeWish Opticiens is onderdeel van GrandVision Benelux. Als absolute marktleider op het gebied van optiek weet GrandVision Benelux elke consument een passende zichtoplossing te bieden.

Binnen GrandVision Benelux bieden we een uitdagende en veelzijdige werkomgeving: medewerkers krijgen de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie en kunnen gebruik maken van een breed aanbod aan trainingen en opleidingen. Medewerkers hebben plezier in hun werk, wat we terugzien in een mooie score en stijgende lijn in de algemene medewerkers tevredenheid rapportages.

GrandVision Benelux is onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf GrandVision. Onze succesvolle en dynamische organisatie groeit elk jaar. Het Support Office van GrandVision Benelux is gevestigd in Soesterberg. Wij zijn regelmatig opzoek naar talenten voor o.a. Finance, Sales, HR, Supply Chain en Marketing.

Lees meer

De geschiedenis van Eye Wish Opticiens

Eye Wish Opticiens heeft meer dan 75 jaar optiekervaring en is ontstaan uit zelfstandige kwaliteitsopticiens. In 1934 begon Roel Groeneveld een optiekwinkel in het centrum van Dordrecht. Na de oorlog bouwde hij zijn bedrijf stap voor stap uit tot een keten van opticiens in verschillende delen van het land. De meeste groei kwam voort uit de overname van zelfstandige opticiens, die vaak hun oorspronkelijke naam nog lange tijd behielden.

In 2001 verkocht de familie Groeneveld al haar activiteiten aan de investeringsmaatschappij HAL, die ook eigenaar is van veel andere optiekbedrijven in Europa. Alle winkels werden in 2002 omgedoopt tot Eye Wish Groeneveld. In de jaren daarna bleef het bedrijf groeien. Na de overname van Het huis Opticiens in 2012 is de naam veranderd in Eye Wish Opticiens.